Seinät ja katot PRIIMAKSI

Maalaus, tapetointi, efektiseinät


Teemme sisäseinien ja katon maalaukset huolellisista pohjatöistä viimeisteltyyn pintaan asti, olipa sävy sitten maalarinvalkoinen tai vaikka räväkkä tehosteväri!   Maalauksen ja tapetoinnin lisäksi  toteutamme erilaisia tehosteseiniä mm Suomen Betonileimasimen efekti-ja stuccomaaleilla, nestemäisellä kangastapetilla ja sisustuslaasteilla. Autamme mielellämme sopivan pinnoitteen valinnassa. 


Lattiat PRIIMAKSI

-Lattian asennus


Asennamme laminaatti-, vinyylilankku- ja muut uivat ponttilattiat sekä jalkalistat.
Myös vanhan muovimaton  poisto hoituu kauttamme. 

Vinyylilankku
Vinyylilankku
Vinyylilankku
Vinyylilankku
Vinyylilankku ja jalkalistat
Vinyylilankku ja jalkalistat
Sisustus PRIIMAKSI


- Sisustus/ pintaremonttisuunnittelu 

 Toimiva, viihtyisä ja kaunis sisustus, oikeat materiaalit ja harmoniset värit tekevät kodistasi tai yrityksestäsi paikan jossa on hyvä olla.  Ratkaisemme pienet ja suuret sisustuspulmat, olipa sitten kyseessä toimivan etätyöpisteen suunnittelu kotiin, asunnon väri-, materiaali- ja kalustesuunnittelu tai vaikka yrityksen toimitilojen uudistus. Laadimme tilasta aina pohjapiirroksen ja tarkat huonekortit materiaali-ja tuotetietoineen. Suunnitelmaa voidaan täydentää myös 3D visualisoinnilla sekä seinäprojektiopiirustuksilla. Suunnitteluprosessi alkaa aina tarkalla tilan kartoituksella ja asiakkaan omien toiveiden, mieltymysten ja tarpeiden huolellisella kuuntelemisella.Sisustus/pintaremonttineuvonta,

 139e (Tampere) 159e (lähikunnat) kesto 1.5-2h, on asiakkaan kotona tai toimitilalla tapahtuva kiinteähintainen käynti, jonka aikana voimme käydä läpi useita tilan ongelmakohtia, suunnitella yhdessä asiakkaan kanssa tilaan sopivia sävyjä, pintamateriaaleja, kalusteita, valaistusta ja tekstiileitä.  Käynnin aikana saat vinkkejä ja näkökulmia haluamiisi sisustus-ja pintaratkaisuihin ja voit myös hyödyntää laajoja värikarttojamme ja materiaalimallejamme. 
Käynti 
 ei sisällä asiakkaalle jäävää materiaalia, joten suosittelemme varaamaan muistiinpanovälineet/puhelimen mahdollisten sävy-ja materiaalimallejen tallentamiseksi. 
Käynnit onnistuvat myös arki-iltoina ja lauantaina. 

 


ASBESTIKARTOITUS

 Asbestikartoitus vaaditaan tehtäväksi v. 1994 aiemmin valmistuneille rakennuksille ennen purku- ja korjaustöiden aloittamista. Asbestikartoituksen edellyttämiä töitä ovat esimerkiksi vanhan laatoituksen tai lattian purku. 

Suoritamme  asbestinäytteenotot luotettavasti ja turvallisesti. Saat tuloksen useimmiten jo vuorokauden kuluessa. Näytteenoton suorittaja on käynyt asbestikartoittajakoulutuksen. 

Asbestinäytteen hinta on 149e ensimmäiseltä näytteeltä ja 89e/kpl seuraavilta näytteiltä. Hinta sisältää näytteenoton, laboratoriotutkimuksen ja raportin tuloksista. Näytteet tutkii Tampereen asbesti-ja kuitulaboratorio Oy.